Menu
Vaša korpa

O nama

Dobrodošli na Dotmarket.rs!

Mi smo tim strastvenih ljudi koji su se posvetili internet prodaji još od 2007. godine. Verujemo da svako zaslužuje da ima jednostavan pristup kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi proizvoda, i zato smo odlučili da stvorimo platformu koja će to omogućiti.

Naša misija je da učinimo vaše online kupovine što jednostavnijim i zabavnijim iskustvom. Zbog toga smo usredsređeni na pružanje vrhunskog korisničkog iskustva, od brze i pouzdane dostave do ljubazne i profesionalne podrške za kupce.

Nakon 16 godina poslovanja, ponosni smo što smo postali omiljena destinacija za online kupovinu u Srbiji. Naša strast za stalnim unapređenjem naših usluga i proizvoda nas je dovela do toga da budemo Google korisnicima ocenjeni sa 4.8, što govori o našem kvalitetu i posvećenosti.

Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno, od IT proizvoda do kućnih aparata, nameštaja, baštenskih alata, kao i svih Vama potrbnih proizvoda i svega između.

Verujemo da kvalitetni proizvodi ne moraju biti skupi, zato smo se posvetili tome da naša ponuda bude dostupna svima. Svakodnevno pratimo trendove i trudimo se da ponudimo najbolje proizvode po najpovoljnijim cenama.

Hvala vam što ste deo Dotmarket.rs porodice. Nadamo se da ćete uživati u kupovini kod nas i da ćemo vas uvek usrećiti sa proizvodima koje nudimo. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći.


Naziv: DOTONLINE D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC
Adresa: BRAĆE JERKOVIĆ 112K Račun: 160-463201-95
Mesto: BEOGRAD-VOŽDOVAC Status: ukljucen u platni promet
Opština: Beograd-Voždovac Matični broj: 21254487
Delatnost: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko inte
Poreski broj: 109851737
Banka: Banca Intesa A.D.- Beograd


Sajt dotmarket.rs koristi kolačiće za pružanje optimalnog korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na "Prihvatam" ili nastavljanjem korišćenja ovog sajta smatramo
da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.