Menu
Vaša korpa

Alarm za bebe

Alarm za bebe cena

Alarm za bebe

U kategoriji "Alarm za bebe" na DotMarket.rs možete pronaći širok izbor kvalitetnih bebi alarma koji će vam pomoći da ostanete mirni i opušteni tokom noći. Naša ponuda obuhvata bebi monitore, noćna svetla i bebi kamere, kao i druge uređaje za sigurnost vaših mališana. Svi proizvodi su proverenog kvaliteta, pouzdani i jednostavni za upotrebu, a naš tim stručnjaka je pažljivo odabrao svaki proizvod kako bi vam ponudio samo najbolje. Uz naše alarame za bebe, možete se opustiti i uživati u kvalitetnom snu, dok se vaša beba bezbedno odmara. Kupovina na DotMarket.rs je jednostavna i sigurna, a naš tim za podršku vam stoji na raspolaganju za sva pitanja ili nedoumice.

Smart kamera namenjena za nadzor u kućiKamera se putem Wi-Fi konekcije povezuje sa aplikacijom na Vašem pametnom telefonuPreko telefona možete gledati sliku uživo ili podesiti da na detekciju pokreta šalje notifikacije na Vaš mobilniPored jasne slike čak i u mračnoj prostoriji, pruža mogućnost i dvo..
5,813.85 RSD
100% bez smetnjiEko funkcija za ustedu energijeRežim mirovanja do 8 satiSvetlosni idikator jačine zvukaPunjiva roditeljska jedinica sa adapterom uključenim u cenuDomet do 300 m na otvorenom prostoru I 50 m u zatvorenom prostoruUpozorenje napuštanja zone dometaIndikator baterije..
5,918.95 RSD
Vtech bebi alarm, poseduje DECT digitalnu tehnologiju za sigurnu vezu i jasan zvuk bez smetnji. Šifra proizvoda: BM1000 100% bez smetnjiRoditeljska jedinica koristi punjive baterije koje traju do 14 sati aktivnog praćenjaSpoljni domet do 300m (50 do 60 unutrašnji domet)Jednosmerna komunikacijaU..
6,053.77 RSD
Reer je nemački brend sa tradicijom od 90 godina u pružanju inovativnih rešenja za povećanje bezbednosti dece, ali i roditelja. Reer analogni bebi alarm Neo 200 omogućava Vam da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi, zahvaljujući dometu do 200m (na otvorenom). U pakovanju dolaze roditeljs..
6,302.21 RSD
Vtech bebi alarm, poseduje DECT digitalnu tehnologiju za sigurnu vezu i jasan zvuk bez smetnji. Šifra proizvoda: BM2000 100% bez smetnjiRoditeljska jedinica koristi punjive baterije koje traju do 14 sati aktivnog praćenjaSpoljni domet do 300m (50 do 60 unutrašnji domet)Talk back funkcija (možet..
6,929.35 RSD
Reer je nemački brend sa tradicijom od 90 godina u pružanju inovativnih rešenja za povećanje bezbednosti dece, ali i roditelja.  Reer digitalni bebi alarm Rigi omogućava Vam da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi, zahvaljujući dometu do 300m (na otvorenom). Ima nizak nivo zračenja ..
7,370.11 RSD
Vtech Alarm za Bebe Alarm za Bebe Family Babyphone - Bear Kategorija: AlarmBrend: Vtech-VeracompUzrast: 0M+Boja: BELA Opis proizvoda: DECT digitanlna tehnologija za sigurnu vezu i jasan zvuk bez smetnji. Karakteristike: 100% bez smetnjiRoditeljska jedinic..
8,180.87 RSD
Vtech Alarm za Bebe - Audio Monitor sa Projektorom Opis proizvoda:  DECT digitanlna tehnologija za sigurnu vezu i jasan zvuk bez smetnji. Karakteristike:  Prošireni domet Dvosmerni interfon Vibriranje zvuka na roditeljskoj jedinici Senzor temperature sa u..
9,280.10 RSD
Esperanza EHM001  - Baby  monitorOvaj uredjaj vam pomaze da svojoj bebi pruzite odlicnu negu , dok vam omogucava slobodno kretanje po kuci i obavljanje drugih poslova.Uredjaj ima mnogo korisnih funkcija ,poput nocnog nadzora , dvosmernog interfona..Zahvaljujuci njima,ne samo da cete prover..
9,319.41 RSD
ELEMENTA BABY KAMERA SA MONITOROM KBM-520 OPISSet baby kamera sa monitorom u bojiPruža Vam konstantan nadzor prostorije u kom je postavljena kameraMonitor je moguće prenositi sa Vama u susedne prostorije, a poseduje nogicu za postavljanje na ravne i čvrste površine kako biste mogli nadgledati dok ra..
10,153.74 RSD
digitalni prenos - IP tehnologijaneograničen domet I direktan prenos na vaš mobilni uređajjednostavna i brza instalacija putem aplikacije (aplikacija je dostupna besplatno u AppStore ili GooglePlay)kompatibilni sa pametnim telefonima i tabletimainteligentna, podesiva osetljivost na kretanje i bukuHD..
10,929.79 RSD
Monitor za bebu 3.2 inča JACOB Esperanza EHM003 pomaže vam da svojoj bebi pružite odličnu negu, dok vam omogućava slobodno kretanje po kući i obavljanje drugih dužnosti. Monitor za bebu 3.2 inča JACOB Esperanza EHM003 ima mnogo korisnih funkcija, poput noćnog nadzora, dvosmernog interfona... Zahval..
11,099.25 RSD
Monitor za bebu 2.4 inča JUAN Esperanza EHM002 pomaže vam da svojoj bebi pružite odličnu negu, dok vam omogućava slobodno kretanje po kući i obavljanje drugih dužnosti. Monitor za bebu 2.4 inča JUAN Esperanza EHM002 ima mnogo korisnih funkcija, poput noćnog nadzora, dvosmernog interfona... Zahvalju..
13,101.57 RSD
 Vtech Bebi Alarm - Video Monitor Kategorija:AlarmBrend:Vtech-VeracompUzrast: 0M+Boja: BELA  Opis proizvoda: VTECH baby monitor će se pobrinuti za sigurnost vašeg deteta.Odlikuje ga monitor u boji s jasnim prikazom, prikazom sobne temperature, odličnim kvalitetom z..
13,477.19 RSD
Bežična Wi-Fi kamera sa punjivom baterijom za nadzor beba.Unapređena kamera je jednostavna za upotrebu i potpuno bezbedna za bebu.Trenutna notifikacija kada je to potrebno.Nadzor u svako doba, danju i noću. BrendEZVIZ KarakteristikeTip: Baby kameraBoja: PlavaDimenzije: 240 x 50 x 67 mmMest..
18,504.00 RSD
Bežična Wi-Fi kamera sa punjivom baterijom za nadzor beba.Unapređena kamera je jednostavna za upotrebu i potpuno bezbedna za bebu.Trenutna notifikacija kada je to potrebno.Nadzor u svako doba,danju i noću. BrendEZVIZKarakteristikeTip: Baby kameraBoja: RozeDimenzije: 249 × 50 × 67 mmMesto upotre..
18,504.00 RSD
Prikaz 1 do 16 od 16 (1 Pages)
Sajt dotmarket.rs koristi kolačiće za pružanje optimalnog korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na "Prihvatam" ili nastavljanjem korišćenja ovog sajta smatramo
da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.