Menu
Vaša korpa

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice cena

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice

Brend: Esperanza, Poljska Efikasno podržava i kontoliše dojenje, štiti grudi od zastoja i olakšava hranjenje tihi rad Bočica za mleko od 150ml Prijatan masažni jastuk za kožu Usisni levak visoke efikasnosti Bisphenol A - BPA Free Prirodni efekat isisavanja koji oponaša bebe..
1,361.16 RSD
Komplet sadrži: topliju posudu za zagrevanje, pulpu,cediljku od citrusa i poklopac. Grejač boca Esperanza treba da bude na raspolaganju svakom roditelju. Prečnik: 70 MM FUNKCIJA ZADRŽAVANJA TOPLINE KORISNI KABL VINDER Ergonomski oblik CITRUS SKUEEZER Snaga: 100w..
2,082.54 RSD
Imajte na umu da hrana na odgovarajućoj temperaturi osigurava pravilnu probavu, a time i zdrav razvoj beba. Grejač je opremljen sa 3 različite temperature grejanja: 40 ° C, 70 ° C i 100 ° C. Unutrašnji prečnik (75mm) omogućava zagrevanje mleka i hrane. Komplet sadrži: topliju posudu za zagrijavanj..
2,089.50 RSD
Esperanza EKB003 - Grejač bebi bočice LCD BROCCOLI Dizajnirana je za roditelje koji se zaista brinu o ishrani svoje bebe. Hrana za bebe koja se servira na pravoj temperaturi osigurava pravilnu probavu i posledično zdrav razvoj vaše bebe. Toplija boca omogućava brzo ili sporo zagrevanje i održavanje ..
3,208.88 RSD
Opis proizvoda:   Philips AVENT sterilizator za korišćenje u mikrotalasnoj rerni dizajniran je tako da može stati u većinu mikrotalasnih rerni. Njegove male dimenzije čine ga praktičnim za putovanja, što znači da ćete uvek imati sterilnu bočicu prilikom kratkih putovanja ili dužih odmora u inostr..
4,583.97 RSD
Brend: Esperanza, Poljska tihi rad 3 dostupna načina napajanja: USB utičnica, baterija i jedinica za napajanje 4x1,5V AA batterije alkalne baterije nisu uključene Napon ulaz: 100-240V 50/60Hz Napon izlaz: 5V DC 1,0A Maksimalni pritisak usisavanja: 0,32bar Upotreba intervala: 30 minuta ON/30 minuta O..
4,628.74 RSD
Esperanza ECM003B - Pumpa za dojku 2 u 1 Esperanza 2 u 1 je obavezan uređaj za svaku mamu koja doji. Omogućava Vam da izlučite mleko na brz i udoban način. Učinkovito podržava i kontolira dojenje, štiti grudi od zastoja i olakšava hranjenje. Pumpa za dojku nudi 5 podešavanja nivoa stimulacije i 9 po..
4,995.90 RSD
Tommee Tippee ručna pumpa za izmazanje Tommee Tippee Model: 117128     Pumpica Made for Me jednostavna je, udobna i na diskretan način izmlaza majčino mleko. Njen ergonomski dizajn posebno je dizajniran da stane u ženske dlanove. U kombinaciji sa uskim vratom i zakrivljenom ručkom, povećava s..
5,473.50 RSD
Tommee Tippee grejač za flašice • Tommie Tippee je novi unapredjeni grejač za flačice i hranu • Omogućava lako i bezbedno zagrevanje flašica i bebi hrane • Prilikom zagrevanja sve hranjive materije majčinog mleka ili bebi hrane ne gube na vrednosti, ostaju u mleku ili bebi hrani • Aparat je jedn..
5,686.43 RSD
Avent Ručna Pumpica za Izmazanje     Opis proizvoda:     Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranj..
5,699.36 RSD
Avent Grejač za Flašice - Sunshine   Opis proizvoda:   Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom   Karakteristike:   Greje ravnomerno mleko sa svih strana Greje brzo Odmrzava mleko Mleko se ugreje za samo 3 minuta Može podgrevati baby h..
7,472.45 RSD
Tip Sterilizator Brend Avent Opis Sterilizator je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija. Karakteristike: • Podesiv po visini • Mala veličina za sterilizaciju cucli • Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora) • Velika za sterilizaciju flašica..
11,079.33 RSD
Tomme tippee električna pumpica za izmazanje Tommee Tippee Model: 117053 Korpa na pumpici je dizajnirana tako da oponaša pokrete bebe prilikom dojenja   Na korpi se nalaze nabori koji masiraju dojku prilikom izmlazanja, nudeći maksimalni komfort dojilji    Korpa je kompaktna, odnosno napravlj..
14,324.02 RSD
Avent Električna Pumpica - Standard   Opis proizvoda:   BPA Free Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava..
17,641.35 RSD
Avent Natural Električna Pumpica - (Rechargeable)   Opis proizvoda:   BPA Free Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno ..
21,041.27 RSD
Kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu, u slučaju da vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete vratiti posudu u prvobitni p..
24,583.47 RSD
Prikaz 1 do 16 od 16 (1 Pages)
Sajt dotmarket.rs koristi kolačiće za pružanje optimalnog korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na "Prihvatam" ili nastavljanjem korišćenja ovog sajta smatramo
da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.