Menu
Vaša korpa

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice cena

Sterilizatori, grejaci, blenderi, jonizatori i izmlazilice

ESPERANZA ECM002B PUMPICA ZA MAME BEBE
Niska cena!
Brend: Esperanza, Poljska Efikasno podržava i kontoliše dojenje, štiti grudi od zastoja i olakšava hranjenje tihi rad Bočica za mleko od 150ml Prijatan masažni jastuk za kožu Usisni levak visoke efikasnosti Bisphenol A - BPA Free Prirodni efekat isisavanja koji oponaša bebe..
1,426.83 RSD
ESPERANZA EKB002
Niska cena!
Imajte na umu da hrana na odgovarajućoj temperaturi osigurava pravilnu probavu, a time i zdrav razvoj beba. Grejač je opremljen sa 3 različite temperature grejanja: 40 ° C, 70 ° C i 100 ° C. Unutrašnji prečnik (75mm) omogućava zagrevanje mleka i hrane. Komplet sadrži: topliju posudu za zagrijavanj..
2,215.87 RSD
ESPERANZA EKB001
Niska cena!
Komplet sadrži: topliju posudu za zagrevanje, pulpu,cediljku od citrusa i poklopac. Grejač boca Esperanza treba da bude na raspolaganju svakom roditelju. Prečnik: 70 MM FUNKCIJA ZADRŽAVANJA TOPLINE KORISNI KABL VINDER Ergonomski oblik CITRUS SKUEEZER Snaga: 100w..
2,225.82 RSD
ESPERANZA EKB003 - GREJAČ BEBI BOČICE LCD BROCCOLI
Niska cena!
Esperanza EKB003 - Grejač bebi bočice LCD BROCCOLI Dizajnirana je za roditelje koji se zaista brinu o ishrani svoje bebe. Hrana za bebe koja se servira na pravoj temperaturi osigurava pravilnu probavu i posledično zdrav razvoj vaše bebe. Toplija boca omogućava brzo ili sporo zagrevanje i održavanje ..
3,374.05 RSD
AVENT MIKROTALASNI STERILIZATOR 8743
Niska cena!
Opis proizvoda:   Philips AVENT sterilizator za korišćenje u mikrotalasnoj rerni dizajniran je tako da može stati u većinu mikrotalasnih rerni. Njegove male dimenzije čine ga praktičnim za putovanja, što znači da ćete uvek imati sterilnu bočicu prilikom kratkih putovanja ili dužih odmora u inostr..
4,551.13 RSD
CHICCO Ručna pumpica za izmlazanje mleka Wellbeing
Niska cena!
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena s..
4,739.19 RSD
ESPERANZA ECM003B
Niska cena!
Esperanza ECM003B - Pumpa za dojku 2 u 1 Esperanza 2 u 1 je obavezan uređaj za svaku mamu koja doji. Omogućava Vam da izlučite mleko na brz i udoban način. Učinkovito podržava i kontolira dojenje, štiti grudi od zastoja i olakšava hranjenje. Pumpa za dojku nudi 5 podešavanja nivoa stimulacije i 9 po..
5,280.47 RSD
Tommee Tippee 423627 TT Tommee Tippee 423627 TT
Niska cena!
Tommee Tippee ručna pumpa za izmazanje Tommee Tippee Model: 117128     Pumpica Made for Me jednostavna je, udobna i na diskretan način izmlaza majčino mleko. Njen ergonomski dizajn posebno je dizajniran da stane u ženske dlanove. U kombinaciji sa uskim vratom i zakrivljenom ručkom, povećava s..
5,337.18 RSD
Tommee Tippee 423237 Tommee Tippee 423237
Niska cena!
Tommee Tippee grejač za flašice • Tommie Tippee je novi unapredjeni grejač za flačice i hranu • Omogućava lako i bezbedno zagrevanje flašica i bebi hrane • Prilikom zagrevanja sve hranjive materije majčinog mleka ili bebi hrane ne gube na vrednosti, ostaju u mleku ili bebi hrani • Aparat je jedn..
5,481.46 RSD
CHICCO Grejač za flašice za kuću A008047 CHICCO Grejač za flašice za kuću A008047
Niska cena!
Tip Grejač Brend Chicco Opis Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco grejač za flašice brzo i efikasno zagreva sadržaj flašice - za samo nekoliko minuta imaćete spremnu flašicu idealne temperature. Tečnost u flašici se ravnomerno zagreva i tako pomaže očuvanj..
5,689.41 RSD
AVENT PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL + KESICE ZA ODLAGANJE MLEKA 3180 AVENT PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL + KESICE ZA ODLAGANJE MLEKA 3180
Niska cena!
Opis proizvoda:   Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje   Sadrži: Manuelna pumpica sa sta..
5,919.26 RSD
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL 3969
Niska cena!
Avent Ručna Pumpica za Izmazanje     Opis proizvoda:     Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranj..
5,967.02 RSD
AVENT GREJAC ZA FLASICE SUNSHINE 3091
Niska cena!
Avent Grejač za Flašice - Sunshine   Opis proizvoda:   Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom   Karakteristike:   Greje ravnomerno mleko sa svih strana Greje brzo Odmrzava mleko Mleko se ugreje za samo 3 minuta Može podgrevati baby h..
7,563.00 RSD
LORELLI BERTONI Twin el pumpica za izmazanje daily comfort
Niska cena!
Tip Pumpica za izmazanje Brend Lorelli  Opis Kompletan komfort Lagana za održavanje BPA Free USB punjač sa adapterom Brza stimulacija Prirodni osećaj Led displej 2 sesije istovremeno..
8,287.36 RSD
AVENT ELEKTRICNI STERILIZATOR NA PARU 7943 AVENT ELEKTRICNI STERILIZATOR NA PARU 7943
Niska cena!
Tip Sterilizator Brend Avent Opis Sterilizator je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija. Karakteristike: • Podesiv po visini • Mala veličina za sterilizaciju cucli • Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora) • Velika za sterilizaciju flašica..
11,208.68 RSD
Tommee Tippee 423626 Tommee Tippee 423626
Niska cena!
Tomme tippee električna pumpica za izmazanje Tommee Tippee Model: 117053 Korpa na pumpici je dizajnirana tako da oponaša pokrete bebe prilikom dojenja   Na korpi se nalaze nabori koji masiraju dojku prilikom izmlazanja, nudeći maksimalni komfort dojilji    Korpa je kompaktna, odnosno napravlj..
14,473.27 RSD
AVENT ELEKTRICNI STERILIZATOR NA PARU 8025 AVENT ELEKTRICNI STERILIZATOR NA PARU 8025
Niska cena!
Avent elektricni sterilizator na paru   Opis proizvoda:   Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja. Sterilizator je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakte..
17,036.39 RSD
CHICCO Električna pumpica za izmlazanje grudi
Niska cena!
Tip Pumpica za izmlazanje grudi Brend Chicco Opis Dojenje je dragocen i emotivan proces između mame i bebe, ali nije uvek lagan. Pumpica za izmlazanje mleka vam može pomoći u svim situacijama kada imate poteškoće sa dojenjem ili stimulacijom produkcije mleka. Korisna je i za situacije kada ..
18,238.35 RSD
AVENT ELEKTRICNA PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL (CORDED USE ONLY) 6162 AVENT ELEKTRICNA PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL (CORDED USE ONLY) 6162
Niska cena!
Avent Električna Pumpica - Standard   Opis proizvoda:   BPA Free Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava..
18,862.22 RSD
AVENT ELEKTRICNA PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL (RECHARGEABLE) 5217 AVENT ELEKTRICNA PUMPICA ZA IZMAZANJE NATURAL (RECHARGEABLE) 5217
Niska cena!
Avent Natural Električna Pumpica - (Rechargeable)   Opis proizvoda:   BPA Free Uđite u novu eru izmazanjauz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno ..
21,557.67 RSD
AVENT Blender 4u1
Niska cena!
Kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu, u slučaju da vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete vratiti posudu u prvobitni p..
24,200.39 RSD
Prikaz 1 do 21 od 21 (1 Pages)
Sajt dotmarket.rs koristi kolačiće za pružanje optimalnog korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na "Prihvatam" ili nastavljanjem korišćenja ovog sajta smatramo
da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.