NAJBOLJE CENE
Trudimo se da dobijete najbolju cenu sa profesionalnom uslugom
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
Ovlašćen prodavac
HP, DELL, LG, BEKO, TESLA...

USLOVI PLAĆANJA

Proizvode koje poručite od nas možete platiti na više načina:

- Plaćanje platnim karticama
Prihvatamo sledeće platne kartice : VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA. Možete uplatiti ceo iznos ili do 12 rata Banca Intesa kreditnim karticama.

- Pouzećem
Plaćate iznos sa porudžbine prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinski na ruke kuriru.
Ukoliko plaćate čekovima građana potrebno je da pravilno popunite čekove koje ćete prilikom preuzimanja pošiljke predati kuriru koji vam je dostavio robu. Moguće je deo platiti gotovinski a deo u čekovima pri čemu se plaća cena prikazana za odloženo plaćanje čekovima građana.

- E-banking ili Virmansko plaćanje
Nakon poručivanja na vašu e-mail adresu stižu instrukcije za plaćanje. Nakon evidentirane uplate vašu robu šaljemo na adresu iz porudžbenice.

-Uplatnicom na šalteru banke ili pošte
Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde porudžbine na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa porudžbenice na naš račun. Kada primimo vašu uplatu bićete obavešteni putem email adrese ili telefona koji ste ostavili na sajtu o terminu isporuke

Napominjemo da se svi vaši podaci koriste u skladu sa Pravilima o zaštiti i obradi podataka i u skladu sa zakonima iz Opšte regulative o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation - GDPR).

AKCIJA X