Call centar +381 11 394 92 12+381 65 394 92 14
 
NEMAMO AKCIJE
Ali imamo lepe cene
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
Poklon tv nosac
Uz sve televizore
iRobot Roomba s9

iRobot Roomba s9

 • Tip: Roomba s9
 • Raspoloživost: Na lageru
 • Pročitajte prava potrošača OVDE »

  WEB porudzbina je validna nakon sto vam stigne mail da je status porudzbine shipped/poslata.


  stara cena: 131.989,00 Din

  119.990,00 Din


 • * Cena sa popustom za avansno, gotovinsko i žiralno plaćanje

  * Cena isporuke BELE tehnike iznosi +1399 dinara po uredjaju


  *sve prikazane cene su sa uracunatim pdv-om
  * Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

  - OR -  

O proizvodu

 

Robotski usisivač Roomba s9+ sa baznom stanicom za punjenje pruža najefikasnije čišćenje do danas zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sistemu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge®, koja se sastoji od 30% šire dvostruke gumenih valjaka i specijalno dizajnirane četke za uglove. Svaka četka ima posebnu gumenu površinu koja je uvek u kontaktu s podom u širokom rasponu, od čvrstih površina do tepiha, koje se, ako je potrebno, prilagođavaju i uspešno uklanjaju čak i najsitnije čestice, kao što su prašina i prljavština, kao i kosa i veći ostaci. Posebno dizajnirana četka za uglove ima pet nogu koji odvajaju prljavštinu i ostatke iz najnepristupačnijih uglova i duž zidova, i usmeravaju ih na putanju robota, koji ih zatim usisa.

Glavne prednosti Roombe s9
 • Tehnologija PerfectEdge™
  Pronalazi prljavštinu gde god se skriva: zahvaljujući specifičnom obliku za efikasnije čišćenje duž ivica, a specijalna bočna četka za čišćenje uglova takođe dopire do najskrivenijih mesta.
 • Dublje čišćenje*
  Automatski povećava snagu usisavanja na tepisima i prikuplja prljavštinu koja je skrivena dublje u vlaknima tepiha; 3-stepeni sistem čišćenja temeljno pokupi prljavštinu i skrivene dlake kućnih ljubimaca.
  *U poređenju sa Roomba® 980, e5 i i7
 • Prepoznaje, mapira i prilagodjava se vašem domu
  Sa navigacijskom tehnologijom vSLAM® robotski usisivač prikupi 230.400 podataka u sekundi, i uz pomoć 1.3Ghz 4-jezgarnog procesora pravi preciznu mapu vašeg doma. Tehnologija pametnog mapiranja Imprint Smart omogućava vam, da sami izaberete, koje prostorije želite da robot čisti.
 • Antialergijski sistem
  Neki usisivači mogu ispustiti prašinu i prljavštinu nazad u vazduh sobe prilikom usisavanja. Model s9 + ima integrisani sistem za filtriranje koji prikuplja i zadržava do 99% polena i drugih alergena.

Ključne funkcije robotskog usisivača
iRobot Roomba s9

Nikada ne koristi prečice

Uz pomoć tehnologije PerfectEdge™ pronalai prljavštinu, gde god da je sakrivena: zahvaljujući specifičnom obliku za efikasnije čišćenje duž ivica, a specijalne bočne četke za čišćenje uglova takođe dopiru do najskrovitijih ćoškova. Napredni senzori konstantno pretražuju okolinu i pomažu robotu da se još više približi zidovima i dostigne celu dubinu uglova.

CornerBrush

Izuzetno efikasno i precizno čišćenje

3-stepeni sistem čiščenja je opremljen sa 30% širim* gumenim četkama, koji su stalno u bliskom kontaktu sa tepisima ili tvrdim podovima i 40x puta većom snagom usisavanja ** za najdublje čišćenje.

*U odnosu na Roombu® serije 600
**U poređenju sa Roomba® serije 600 sa AeroVac™ Sistemom

StageCleaning

Uklanja prljavštinu iz tepiha

Funkcija Power Boost automatski povećava snagu usisavanja na tepisima i na taj način izvlači čestice, prašinu i prljavštinu skrivenu duboko u njegovim vlaknima.

CarpetBoost

On zna gde je, gde god da je

Pametni robotski usisivač uvek zna gde se nalazi, gde je bio i gde treba da počisti. Uz pomoć napredne
navigacione tehnologije vSLAM® prikupi 230.400 podataka u sekundi, i uz pomoć
1.3Ghz 4-jezgarnog procesora pravi preciznu mapu vašeg doma.

Smart Map

Antialergijski sistem

Neki usisivači mogu ispustiti prašinu i prljavštinu nazad u vazduh sobe prilikom usisavanja. Model s9 ima integrisani sistem za filtriranje koji prikuplja i zadržava do 99% polena i drugih alergena.

Glasovno upravljanje

Sve pametniji

Svaki novi model robotskog usisivača opremljen je najsavremenijim hardverom koji pruža inteligentne funkcije, a za pristup najnovijim poboljšanjima u budućnosti - kroz softverske nadogradnje, poboljšavamo funkcionalnost robota tokom vremena.

HOMEApp

Upoznaje vaš dom i čisti, gde želite, kada želite

Zahvaljujući tehnologiji pametnog mapiranja Imprint™ Smart robotski usisivač upoznaje vaš dom, tako da možete izabrati putem aplikacije iRobot HOME, Google Asistenta, ili Alexa asistenta, koje prostorije želite da robot čisti i kada.
Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znakovi Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Google home je zaštitni znak kompanije Google LLC.

InSitu

Napredni senzori

Napredni senzori omogućavaju robotu da se temeljno očisti duž ivica zidova i uglova.
Dirt Detect ™ senzori detektuju više zaprljana područja vašeg doma i upozoravaju robota da ih čisti još temeljnije. Senzori protiv padova osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili sa drugih podignutih površina.

Underside

O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje domova kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, pored Roomba robotskih usisivača i robotske brisače podova Braava®, koji su bazirani na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije u prostoru. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.

Za koga?

Robotski usisivač iRobot® Roomba® s9 donosi novi nivo udobnosti . Sa Roomba s9 i Braava jet m6 robotima, i sa njihovom tehnologijom Imprint ™, uveli smo novu generaciju međusobno povezanih automatizovanih rešenja koja omogućavaju komunikaciju između robota i koordinisanu realizaciju planiranog čišćenja. Zahvaljujući Imprint ™ robotskoj vezi, Roomba s9 i Brava jet m6 rade zajedno kako bi osigurali najviši nivo čišćenja, gde je automatsko usisavanje praćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.

iRobot Roomba s9+

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro