Call centar +381 11 394 92 12+381 65 394 92 14
 
NEMAMO AKCIJE
Ali imamo lepe cene
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
Poklon tv nosac
Uz sve televizore
iRobot Roomba 976

iRobot Roomba 976

 • Tip: Roomba 976
 • Raspoloživost: Na lageru
 • Pročitajte prava potrošača OVDE »

  WEB porudzbina je validna nakon sto vam stigne mail da je status porudzbine shipped/poslata.


  stara cena: 61.930,00 Din

  56.300,00 Din


 • * Cena sa popustom za avansno, gotovinsko i žiralno plaćanje

  * Cena isporuke BELE tehnike iznosi +1399 dinara po uredjaju


  *sve prikazane cene su sa uracunatim pdv-om
  * Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

  - OR -  

O proizvodu

 

IRobot Roomba 976 robotski usisivač sa Wi-Fi konekcijom, Power-Lifting vakuum tehnologija - Dve višeslojne gumene četke za sve tipove tvrdih podloga - Čišćenje celog poda - Odlično u borbi protiv dlaka kućnih ljubimaca - Kompatibilno sa Imprint ™ Link tehnologijom - Dirt Detect tehnologija - 3-stepeni sistem čišćenja - Mogućnost podešavanja rasporeda čišćenja putem aplikacije

Pritisnite dugme i pod će biti čist. Iz dana u dan. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete fokusirati na druge stvari koje život donosi. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoći vašeg doma može izgledati kao beskrajan zadatak. IRobot® Roomba® 976 robotski usisivač je vaš partner u osiguravanju čistoće vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sistemom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspešno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca. Roomba® 976 robotski usisivač sa Wi-Fi® komunikacijom ima 5x veću usisnu snagu* za još dublje čišćenje. Uvek zna gde je, pa se vešto kreće po vašoj kući i ako je potrebno, automatski se puni dok ne ispuni zadatak. Kada Roomba® 974 završi usisavanje, on automatski obaveštava robota Braava m6 da počne brisati vaš pod. Pomoću iRobot HOME aplikacije možete početi sa čišćenjem ili podesiti raspored čak i kad niste daleko od kuće.
*U odnosu na Roomba® serije 600 sa sistemom AeroVac™


Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine da vam pomognemo da učinite više. iRobot® je globalni pionir u robotici više od 25 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustava, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rešenje za temeljno čišćenje poda.

Glavne prednosti Roombe 976

 • iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robotskih aparata za domaćinstva i više od 30 miliona robota prodatih širom sveta. Bez obzira na izbor - Roomba, Braava ili oboje - vaš pod će dobiti potrebnu specijalizovanu negu.
 • Čisti neprekidno, puni se i nastavlja dok se posao ne završi.
 • Idealno za dlaku kućnih ljubimaca - efikasno uklanja dlake kućnih ljubimaca sa poda sa univerzalnim dvostrukim valjcima za sve tipove podova i sa 5x većom usisnom snagom *
  *U odnosu na Roomba® serije 600 sa sistemom AeroVac™
 • Bolje kad rade zajedno - Sada možete kombinovati robotski usisavač Roomba 976 sa robotskom mašinom za pranje podova Braava jet m6. Ovo vam omogućava da automatski operete pod čim usisavanje završi.
 • Premium sistem čišćenja u 3 faze: Power-Lifting tehnologija sa 5x većom usisnom snagom* čisti unesenu prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca; Bočna četka čisti oko uglova i duž zidova.
  *U odnosu na Roomba® serije 600 sa sistemom AeroVac™
 • Dirt Detect ™ tehnologija: senzori prljavštine otkrivaju područja vašeg doma sa većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da još temeljnije očisti ove prostore; samo podešavajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da može efikasno čistiti tepihe i tvrde podove.
 • On zna gdje je, gdje god se nalazio: Uz vSLAM® navigacijsku tehnologiju, robotski usisavač sakuplja više od 230 400 jedinica podataka u sekundi, pomoću kojih četvorojezgarni procesor od 1,3 GHz stvara tačnu mapu vašeg doma i može očistiti kompletan pod.

Zašto izabrati robota od iRobota?


Proverite iRobot razliku

iRobot je usko specijalizovan za robotiku, ulaže većinu svog profita u svoj razvoj i nije podlegao iskušenju da skrene pažnju na druga područja radi boljih kvartalnih izveštaja. Već 30 godina razvija robotske usisivače. Poseduje preko 1500 patenata. Više od 30 miliona usisivača već je prodato širom sveta.

Roomba je pre svega usisivač Postoje dve višeslojne četke u modulu za čišćenje  Visoko efikasni filtri  Temeljno čišćenje podova  Kombinacija više patentiranih senzora  Patentirana iAdapt navigacija  Tehnička pomoć,servis i rezervni delovi

iRobot® Roomba® 976
Neprestano čisti, po potrebi dopunjava i nastavlja sve dok se radovi ne završe

Više od 25 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robota za domaćinstvo i više od 30 miliona robota prodatih širom sveta. Bez obzira na izbor - Roomba, Braava ili oboje - vaš pod će dobiti potrebnu specijalizovanu negu.

25 GODINA

Idealno za dlake kućnih ljubimaca

Efikasno uklanja dlake kućnih ljubimaca sa poda uz pomoć univerzalnih dvostrukih valjka za sve tipove podova i sa 5x većom snagom usisavanja*
*U odnosu na sistem AeroVac™ Roombe® serije 600.

3-stopenjski sistem čiščenja

Čisti dok zadatak ne bude obavljen

Roomba® serije 976 se po potrebi samostalno vrati na bazu za punjenje Home Base®,a kada se napuni, nastavlja sa čišćenjem dok sve ne bude završeno.

Napravljen za rezultate

Premium 3-stepeni sistem čišćenja

Premium 3-stepeni sistem čišćenja sa naprednim vakuumskim motorom, brzinom od 10.000 o / min pruža 5x veću usisnu snagu* za usisavanje prašine, unesene prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca duž svih tipova tvrdih podova, uključujući i tepihe.
*U odnosu na sistem AeroVac™ Roombe® serije 600.

Ustvarjen za rezultate

Uništavač prljavštine koji radi za vas

Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih delova vašeg doma. Senzori detektuju takva područja vašeg doma sa većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još pažljivije usredsredi na njih. Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu, tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu sa različitim podnim površinama i mogu efikasno očistiti tvrde podove i tepihe.

Napravljen za rezultate

Efikasna navigacija iz jedne sobe u drugu

Zna gdje je, gde god se nalazio: Uz vSLAM® navigacijsku tehnologiju, robotski usisavač sakuplja više od 230 400 jedinica podataka u sekundi, pomoću kojeg četvorojezgarni procesor od 1,3 GHz stvara tačnu mapu vašeg doma.

Ustvarjen za rezultate

Bolje kad rade zajedno

Dinamični par - sada možete upariti Roomba® 97x sa robotom za mokro čišćenje Braava jet® m6 da biste automatski započeli mokro čišćenje nakon usisavanja.

Napravljen za rezultate

Pametniji za čistiji dom

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili podesiti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® sa Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućava korisnicima da prate aktivnosti čišćenja, pregledaju istoriju čišćenja ili gledaju video zapise o održavanju robota. Pored toga, robot se stalno ažurira na najnoviji softver putem aplikacije i tako ostaje u toku. Roomba 976 kompatibilan je s virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmeri Roombo na stanicu za punjenje.

Ustvarjen za rezultate

Originalni delovi

Roomba® robotski usisivač je sklopiv, tako da se većina delova može zameniti kako bi se produžio vek vašeg usisavača. Mogućnost kupovine pojedinačnih delova opreme (na primer filtera ili opcija Virtualnog zida). Sa originalnim iRobot delovima, kvalitet vašeg Roombe® je zagarantovan.

Napravljen za rezultate

Za koga?

Roomba 976 je pogodna za vlasnike većih ili manjih stanova. Za ljude koji ne žele da prave kompromise. Odličan sistem za čišćenje AeroForce ™ osigurava da ne postoji mogućnost prašine, a iAdapt® navigacija u kombinaciji s vSlam® funkcijom sa vizualizacijom sobe osigurava da čak ni najmanji deo vašeg stana ne ostane očišćen. Možete je kontrolisati bilo pomoću aplikacije na iRobot HOME pametnom telefonu, ili ručno. Robot sa lakim rukovanjem i minimalnim održavanjem.

iRobot Roomba 966

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro