Call centar +381 11 394 92 12+381 65 394 92 14
 
NEMAMO AKCIJE
Ali imamo lepe cene
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
Poklon tv nosac
Uz sve televizore
iRobot Roomba 698

iRobot Roomba 698

 • Tip: Roomba 698
 • Raspoloživost: Na lageru
 • Pročitajte prava potrošača OVDE »

  WEB porudzbina je validna nakon sto vam stigne mail da je status porudzbine shipped/poslata.


  stara cena: 41.789,00 Din

  37.990,00 Din


 • * Cena sa popustom za avansno, gotovinsko i žiralno plaćanje

  * Cena isporuke BELE tehnike iznosi +1399 dinara po uredjaju


  *sve prikazane cene su sa uracunatim pdv-om
  * Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

  - OR -  

O proizvodu

 

Robotski usisavač iRobot Roomba 698 sa Wi-Fi vezom - idealan za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stepeni sistem za čišćenje - mogućnost podešavanja rasporeda putem aplikacije

Pritisnite dugme i pod će biti čist. Iz dana u dan. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete fokusirati na druge stvari koje život donosi. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoći vašeg doma može izgledati kao beskrajan zadatak. IRobot® Roomba® 698 robotski usisivač je vaš partner u osiguravanju čistoće vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sistemom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspešno se bori sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete posvetiti svemu ostalom što donosi život. Roomba® 698 robotski usisivač sa WiFi komunikacijom kombinuje sistem za čišćenje u 3 faze sa dve višeslojne četke, posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i ivica i snagu usisavanja, tako da može očistiti sve, od najmanjeg otpada do veće prljavštine sa poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije, robot otkriva područja koncentrisane prljavštine i obrađuje ih još temeljnije, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete početi sa čišćenjem ili podesiti raspored bilo gde i bilo kada. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine da vam pomognemo da učinite više. iRobot® je globalni pionir u robotici više od 25 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustava, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rešenje za temeljno čišćenje poda.

Glavne prednosti Roombe 698

 • Robot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robotskih aparata za domaćinstvo i više od 30 miliona robota prodatih širom sveta. Bez obzira na izbor - Roomba, Braava ili oboje - vaš pod će dobiti potrebnu specijalizovanu negu.
 • 3-stepeni sistem čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca
 • Samopodesiva glava za čišćenje automatski podešava visinu, tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu sa različitim podnim površinama i mogu efikasno očistiti tvrde podove i tepihe.
 • Dirt Detect ™ senzori otkrivaju više zaprljanih područja vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pažnje.
 • Pomoću iRobot HOME aplikacije možete početi sa čišćenjem ili podesiti raspored čak i kad niste daleko od kuće.
 • IRobot® je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Sledila je vizija da korisni i praktični roboti postanu stvarnost.

Zašto izabrati robota od iRobota?


Proveri iRobot razliku

iRobot usko je specijalizovan za robotiku, ulaže većinu svog profita u svoj razvoj i nije podlegao iskušenju da skrene pažnju na druga područja radi boljih kvartalnih izveštaja. Već 30 godina razvija robotske usisivače. Poseduje preko 1500 patenata. Više od 30 miliona usisivača već je prodato širom sveta.

Roomba je pre svega usisivač U modulu za čišćenje poseduje dve višeslojne četke  Visoko efikasni filtri  Efikasno čišćenje poda  Kombinacija više patentiranih senzora  Patentirana iAdapt navigacija  Tehnička pomoć, servis i rezervni delovi

iRobot® Roomba® 698
Svakodnevna čistoća, bez napora

Više od 25 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Sledila je vizija da korisni i praktični roboti postanu stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 miliona robotskih aparata u domaćinstava širom sveta, uključujući robotske usisivače Roomba i robotske uređaje za pranje iz porodice Braava. Ali nisu bitni samo roboti. Važni ste Vi - zato pokušavamo da nađemo najbolje načine da vam pomognemo da učinite više.

25 LET

3-stepeni sistem čišćenja i dve višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobeći od 3-stepenog sistema čišćenja. Ovo kombinuje posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje ugla, dve višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz uglova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za ravne ivice pomera otpatke sa uglova i ivica na put čišćenja robota. Višeslojne četke sa tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u posudu.

3-stopenjski sistem čiščenja

Čisti prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova

Samopodesiva glava za čišćenje automatski podešava visinu, tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu sa različitim podnim površinama i mogu efikasno očistiti tvrde podove i tepihe

Ustvarjen za rezultate

Inteligentna navigacija po vašem domu

Sa iAdapt® navigacijom i svojim paketom pametnih senzora, Roomba® 698 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se vašem domu i pomažući u temeljnom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

Ustvarjen za rezultate

Uništavač prljavštine koji radi za vas

Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih delova vašeg doma. Senzori detektuju takva područja vašeg doma sa većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još pažljivije usredsredi na njih.

Ustvarjen za rezultate

Očistite oko uglova i ivica

Bočna četkica za čišćenje uglova sa svojim specijalnim oblikom pod uglom od 27 stepeni pomera smeće sa teško dostupnih mesta prema sistemu 3-stepenog čišćenja.

Ustvarjen za rezultate

Odlično za čišćenje dlake kućnih ljubimaca

Roombin® sistem za čišćenje poda u 3-stepena uklanja dlake kućnih ljubimaca,dlake od kose, sitne čestice prašine i otpada ostaju zarobljeni u efikasnom AeroVac filteru.

Ustvarjen za rezultate

Očistite sa bilo kojeg mesta ili naručite aplikaciju Alexa & Google Home da aktivira ili zaustavi vašeg robota

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili podesiti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® sa Wi-Fi® komunikacijom. Aplikacija iRobot HOME omogućava korisnicima da prate aktivnosti čišćenja, pregledaju istoriju čišćenja ili gledaju video zapise o održavanju robota. Pored toga, robot se stalno ažurira na najnoviji softver putem aplikacije i tako ostaje u toku. Roomba 698 je kompatibilan sa virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtuelnom pomoćniku da ga aktivira, zaustavi ili usmeri Roombu na stanicu za punjenje.

Ustvarjen za rezultate

Originalni delovi

Roomba® robotski usisivač je sklopiv, tako da se većina delova može zameniti kako bi se produžio vek vašeg usisavača. Mogućnost kupovine pojedinačnih delova opreme (na primer filtera ili opcija Virtualnog zida). Sa originalnim iRobot delovima, kvalitet vašeg Roombe® je zagarantovan

Ustvarjen za rezultate

Za koga?

Robotski usisivač iRobot Roomba 694 pogodan je za svakodnevno čišćenje centralnog prostora - kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka. Po potrebi ga možete odneti u druge prostorije ili na sprat. Uz pomoć aplikacije iRobot Home preko vašeg mobilnog uređaja možete napraviti plan rada nedelju dana unapred ili po potrebi možete pokrenuti uređaj sa udaljenosti,sa vašeg posla, u toku šetnje kroz grad ili u toku neke druge aktivnosti. Po završetku rada vraća se na baznu stanicu za punjenje. Savetujemo vam da usisavate dok niste kod kuće, jer je to prašina na podu gde robot usisava bez nepotrebnog podizanja nazad u vazduh.

iRobot Roomba 698

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro