Call centar +381 11 394 92 12+381 65 394 92 14
 
NEMAMO AKCIJE
Ali imamo lepe cene
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
Poklon tv nosac
Uz sve televizore
iRobot Braava jet® m6

iRobot Braava jet® m6

 • Tip: Braava jet® m6
 • Raspoloživost: Na lageru
 • Pročitajte prava potrošača OVDE »

  WEB porudzbina je validna nakon sto vam stigne mail da je status porudzbine shipped/poslata.


  stara cena: 87.989,00 Din

  79.990,00 Din


 • * Cena sa popustom za avansno, gotovinsko i žiralno plaćanje

  * Cena isporuke BELE tehnike iznosi +1399 dinara po uredjaju


  *sve prikazane cene su sa uracunatim pdv-om
  * Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

  - OR -  

O proizvodu

 

Robotski brisač Braava jet® m6 efikasno čisti i briše podove u vašem domu. Korisnik jednostavno određenu krpu za željeni način brisanja - ili za mokro ili suvo čišćenje - robotski brisač radi sve ostalo. Kao i Roomba s9+ robot, Brava jet m6 robot čistač takođe koristi iAdapt® 3.0 sa vSLAM® i Smart Imprint ™ mapiranjem kako bi napvravio mapu vašeg doma, dozvoljavajući korisniku da izabere oblasti koje želi da očisti i podesi raspored čišćenja. Početak čišćenja robota može se pokrenuti preko aplikacije iRobot HOME ili pomoću dugmeta CLEAN. Ako je robot povezan sa pametnim ličnim asistentom Alexa ili Google Asistentom, korisnici mogu startovati čišćenje glasovnom komandom.

Glavne prednosti Braava jet m6

 • Prljavpština nema šanse
  Krpe za mokro čiščenje napravljene su od tzv. »wicking« vlakana, koja pomažu da se oslobodi i odstrani kuhinjska masnoća, prljavština* i lepljive naslage. Krpe za suvo čiščenje sa elektrostatičnim vlaknima mogu prikupiti prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca.
  *Testirano u načinu rada "čiščenje na jednom mestu"(spot mode)
 • Precizno prskanje
  Prskalica sa preciznim prskanjem oslobađa prljavštinu i ljepljivu prljavštinu bez prskanja po nameštaju, tepisima ili zidovima.
 • Pokriva veću površinu
  Idealan je za stanove sa više prostorija ili veće prostore. Prilikom čišćenja, efikasno se kreće se napred i nazad i uspešno zaobilazi nameštaj, tepihe i druge prepreke.
 • Oblikovan za efikasnije čišćenje do uvica
  Sa svojim kvadratnim oblikom lakše čisti uglove i duž zidova.
 • Upravljanje putem mobilne aplikacije
  Sa aplikacijom iRobot HOME jednostavno možete podesiti ili prilagoditi raspored čišćenja i odabrati pojedinačne sobe za čišćenje.

Ključne funkcije
iRobot Braava jet m6

Najbolji robotski brisač sa preciznim prskanjem

Prskalica sa preciznim prskanjem oslobađa prljavštinu i ljepljivu prljavštinu bez prskanja po nameštaju, tepisima ili zidovima. Koristeći tečnost za podove "Braava jet™ Hard Floor Cleaner" za tvrde površine imaćete dugotrajni miris svežine.

HomeBase

Braava jet® krpe za brisanje

Krpe za mokro čiščenje napravljene su od tzv. »wicking« vlakana, koja pomažu da se oslobodi i odstran
kuhinjska masnoća, prljavština* i lepljive naslage. Krpe za suvo čiščenje sa elektrostatičnim vlaknima mogu prikupiti prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca.
Takođe su raspoložive perive krpe za suvo i mokro brisanje.
*Testirano u načinu rada "čiščenje na jednom mestu"(spot mode)

CornerBrush

Oblikovan za efikasnije čišćenje do uvica

Sa svojim kvadratnim oblikom lakše čisti uglove i duž zidova. Takođe čisti ispod nameštaja i na drugim teško dostupnim mestima.

ToeKick

Idealan je za stanove sa više soba i prostorija ili za veće prostore.

Prilikom čišćenja, efikasno se kreće se napred i nazad i uspešno zaobilazi nameštaj,
tepihe i druge prepreke. Uz pomoć tehnologije mapiranja Imprint Smart upoznaje i mapira i prilagođava se vaš domu, tako da zna najbolji način za brisanje svake sobe pojedinačno.

Navigation

Upoznaje i čisti vaš dom, gde želite, kada želite

Zahvaljujući tehnologiji pametnog mapiranja Imprint™ Smart robotski usisivač upoznaje vaš dom, tako da putem aplikacije iRobot HOME jednostavno možete podesiti ili prilagoditi raspored čišćenja i odabrati pojedinačne sobe za čišćenje.
Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su robne marke kompanije Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Google home je robna marka kompanije Google LLC.

Smart Map

Napuni bateriju i nastavlja sa radom

Kada je baterija skoro prazna, robotski brisač se automatski vraća na baznu stanicu Home Base®, gde se napuni i nastavlja sa radom, sve do završetka procesa brisanja.

Recharge

Lako 1,2,3

1. Pričvrstite krpu za mokro ili suvo čišćenje.
2. Dodajte vodu. Za dugotrajni sveži miris koristite Braava jet™ Hard Floor Cleaning tečnost.
3. Pritisnite »CLEAN«

Tank

O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje domova kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, pored Roomba robotskih usisivača i robotske brisače podova Braava®, koji su bazirani na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije u prostoru. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.

Za koga?

Robotski brisač Braava jet m6 je idealan izbor za čišćenje čvrstih površina, na primer drvenih podova, pločica i kamenih podova, a zahvaljujući Perfect-Edge dizajnu, efikasno čisti uglove i ivice. Sa brisačem podova Braava jet m6 i Roomba s9+ robotom, sa Imprint™ tehnologijom mapiranja, uveli smo novu generaciju međusobno povezanih automatizovanih rešenja koja omogućavaju komunikaciju između robota i koordinisanu realizaciju planiranog čišćenja. Zahvaljujući Imprint ™ link, Roomba s9 + i Brava jet m6 rade zajedno kako bi osigurali najviši nivo čišćenja, gde je automatsko usisavanje praćeno brisanjem, potpuno bez intervencije korisnika.Imprint link povezivanje moguće je jos sa serijom 97x, i7 , i7+ , S9

iRobot Braava jet m6

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro