Call centar +381 11 394 92 12+381 65 394 92 14
 
NEMAMO AKCIJE
Ali imamo lepe cene
 
CENE I LAGER
Su informativnog karaktera, molimo proverite pre porudzbine
 
MI SMO
Internet prodaja
BOSCH plavi alat GLM 120 C, laserski daljinomer

BOSCH plavi alat GLM 120 C, laserski daljinomer

 • Tip: 3165140862561
 • Raspoloživost: Na lageru
 • stara cena: 37.202,06 Din

  33.820,05 Din

 • * Cena sa popustom za avansno, gotovinsko i žiralno plaćanje

  * Cena isporuke BELE tehnike iznosi +1399 dinara po uredjaju


  * sve prikazane cene su sa uracunatim pdv-om
  * tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

  - OR -  
Pametno rešenje za merenje i dokumentovanje, čak i na otvorenom
Digitalna ciljna optika sa funkcijom zumiranja omogućava preciznost na velikim rastojanjima, na otvorenom i u složenim okruženjima
IPS displej u boji sa velikim kontrastom pruža optimalnu čitljivost
Daljinsko upravljanje za brza merenja i Measuring Master aplikacija za jednostavnu dokumentaciju sa rezultatima
Merenje dužine, površine, zapremine i nagiba će biti još lakše i efikasnije zahvaljujući novom Bosch GLM 120 C Professional laserskom daljinomeru. Ovaj alat je idealan za sve poslove industrije koje se oslanjaju na brzo i precizno merenje unutra a posebno na otvorenom - od molera, gipsera, ljudi koji održavaju baštu pa do arhitekti i projektnih biroa. Ranije, bilo je veoma teško identifikovati tačku lasera pri merenju u veoma svetlim okruženjima ili na velikim udaljenostima. Ovo je gde novim GLM 120 C dolazi do izražaja. On je prvi  laserski daljinomer od Bosch-a koji ima integrisanu kameru. Korisnici mogu da iskoriste kameru u kombinaciji sa nišanom na displaju da precizno pogode ciljanu tačku  i kao rezultat takođe mogu precizno da mere velike distance do 120m.
Bluetooth interfejs za obradu podataka
Zahvaljujući Bluetooth interfejsu, izmeredne vrednosti mogu biti direktno prebačene u Measuring Master aplikaciju i odatle mogu biti dalje obrađivane. Ovo znači, na primer, da možete podeliti podatke merenja sa vašim kolegama, raditi dalje materijalne kalkulacije i kreirati i prilagoditi plan poda. Takođe aplikacija se koristi kao daljinski upravljač za GLM 120 C Professional, što znači da se merenja mogu izvršiti veoma jasno i bez pomoći kolega. Measuring Master aplikacija je dostupna za preuzimanje besplatno sa Apple App Store-a i Google Play Store-a. Na sva to postoji i USB priključak što omogućava internoj memoriji da bude pročitana na računaru kao CSV lista i JPEG fajl.
Jednostavne operacije smanjuju greške pri merenju
GLM 120 C Professional se fokusira na jednostavne operacije koristeći točkić za odabir tražene funkcije merenja baš kao što je bio i slučaj sa GLM 50 C Professional. Funckije koje mogu biti izabrane su između ostalog i brzo merenje istih dužina. Uređaj takođe ima i 360° senzor nagiba i kao takav se može koristiti za merenje nagiba i traženja libele. Pored glavnog dugmeta za merenje sa lica uređaja, postoji takođe još jedno dugme sa strane koje se može koristiti za merenje tako da ono garantuje komforno i fleksibilno korišćenje u bilo kom okruženju. Novo i integrisano uputstvo za rad sa alatom pruža korisnicima pomoć u formi teksta i animacija od samog starta upotrebe alata. Automatska detekcija produžetka za merenje je takođe novost: Alat detektuje kada je pin potpuno izvučen, na primer za merenje iz ugla. U ovom slučaju korisnik ne mora da izabere mod rada sa pinom kao što je pre bio slučaj već samo treba da potvrde kada ih alat pita da li je pin namerno izvučen. Ovo smanjuje greške u merenju.
Displej u boji veoma lak za čitanje sa robusnom zaštitom
Korisnici mogu da provere i pregledaju zadnja četiri merenja i trenutni rezultat merenja na kolor ekranu od 2,8". Ekran se automatski rotira ( kao kod pametnih telefona ), što dozvoljava korisnicima da lako pročitaju vrednosti merenja u svakoj situaciji i pod svakim nagibom. LCD modul displeja je čvrsto pričvršćen za staklenu površinu što pruža dobru vidljivost i na otvorenom kada je sunčan dan. Takođe ekran ima odlične uglove vidljivosti - čak i sa strana. Ovo znači da je lakši za čitanje za razliku od tradicionalnih laserskih daljinomera, pogotovo kada se koristi napolju. Zahvaljujući zaštiti ekrana, GLM 120 C Professional može izdržati upotrebu na bilo kom gradilištu.
 
Bosch GLM 120 C Professional je dostupan od Maja 2018.
GLM120 C Prof
Merni opseg   0,08 –120 m
Preciznost merenja(obi.)   ±1,5mm
Digitalna kamera   5 MP
Opseg merenja nagiba   360°(4x 90°)
Preciznost merenja uglova    ±0,2°
Najmanja merna jedinica    0,5 mm
Merne jedinice    mm, cm, m, ft, inch
Aplikacija  Measuring Master
Bluetooth      Bluetooth smart (Mala potrošnja)
TrackMyTools     Integrisan modul
Memorija    50 (merenja i slike)
Tip lasera i klasa     Klasa2, 650 nm, <1mW
Tip akumulatora     3,6V Litijum-jon(3120 mAh)
Zaštita od prašine i prskanja vode      IP 54
Radna temperatura/temperatura skladištenja     –10 °C...+45 °C/ –20 °C...+70 °C
Dimenzije/težina    142 (176 sa iglom) x 64 x 28 mm/ 0,21 kg
 
Obim isporuke: GLM 120 C, torbica, uputstvo za korišćenje, sertifikat proizvođača, trakica za nošenje oko
zgloba, mikroUSB kabl, EU punjač


Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro